Oplever du at arbejde hårdt hver dag og resultaterne mangler – Det handler ikke om, hvor god du er, men hvordan du udfører dit arbejde.

1. PERSONDATAPOLITIK

Formålet med denne persondatapolitik er at forklare, hvilke oplysninger Coachcenter Syd indsamler om dig og hvorfor og hvordan vi behandler de indsamlede oplysninger, samt hvordan du kontakter os, hvis du vil vide mere om vores behandling af dine personoplysninger.

Når Coachcenter Syd registrerer personoplysninger på dig, er vi forpligtet til at give den enkelte person/firma en række oplysninger om persondatabehandlingen.

2. Dataansvarlige

Den dataansvarlige, hos Coachcenter Syd, CVR-nr. 34986347, Havnegade 29, 5000 Odense C er, Flemming Petersen.

3. Formålet med indsamling og registrering af oplysninger

Som kunde giver du Coachcenter Syd de personoplysninger, som du mener, er relevante i forhold til løsning af en konsulentopgave og coachingforløb/-samtale.

Jeg indsamler personoplysninger for, at kunne tilbyde en relevant og effektiv løsning på konsulentopgaver og coaching i forhold til klientens/-kundens situation og mål.

De indsamlede personoplysninger anvender jeg til at sende mine kunder relevant materiale, tekster og andet i forhold til det konkrete samarbejdsforløb, samt påmindelser og reminder efter nærmere aftale relateret til det konkrete samarbejdsforløb, og evt. senere opfølgning på et samarbejdsforløb.

4.  Kategorier

Vi indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere de ydelser, som et medlemskab giver og indsamler ikke personoplysninger om dig fra tredjemand.

De personoplysninger, Coachcenter Syd indsamler er:

  1. Klientens/kundens navn, adresse, e-mail og telefonnummer
  2. Stillingbetegnelse og evt. arbejdssted
  3. Betalingsdata jf. regnskabsloven
  4. Cookies
  5. Log statistik

Der indsamles personfølsomme oplysninger, som kunde/-klient sender til Coachcenter Syd pr. mail eller som gives ved konsulentopgaver og under coachingsessionerne, og som er nødvendige for at kunne levere de ydelser, som klienten/kunden efterspørger.

Modtages oplysning fra din faglige organisation eller arbejdsgiver i forbindelse med henvisning til et coachingforløb, vil Coachcenter Syd altid oplyse dig om, hvilke oplysninger jeg har modtaget.

4.4 Cookies

Når du anvender Coachcenter Syds webside, registreres dine standardindstillinger og i visse tilfælde din adfærd på hjemmesiden i en cookie. En cookie er en mindre tekstfil, som har til formål at huske tidligere adfærd. Coachcenter Syds anvender cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og for at lette din adgang hertil, og det vil være nødvendigt for dig, at acceptere anvendelsen af cookies for at have adgang til websiden. Ingen af vores cookies indeholder personoplysninger om hverken dig eller andre. For oplysning omkring, hvilke cookies der anvendes af Coachcenter Syd, hvad de anvendes til, hvornår de slettes og hvordan du kan blokere for anvendelsen af cookies, henvises til Coachcenter Syd cookiepolitik som findes her.

4.5  Logstatistik

For hvert besøg på https://coachcentersyd opbygges logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem indsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden den forlades mm.

Der behandles ingen personoplysninger i forbindelse med logstatistik. Formålet med indsamlingen af straks nævnte oplysninger er hovedsageligt at skabe øget brugervenlighed, at måle effektivitet af tjenester og at dokumentere brug af coachcentersyd website.

5. Sikkerhed

Coachcentersyd, har implementeret en række tekniske og organisatoriske sikkerheds-foranstaltninger, for at beskytte dine personoplysninger mod misbrug. Helt konkret er der truffet foranstaltninger, som beskytter mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at dine oplysninger fortabes eller forringes, eller at dine oplysninger kommer uvedkommende til kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelseslovgivningen.

coachcentersyd opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret, men alle de personoplysninger, vi behandler, er dog beskyttet af en firewall og virusbeskyttelsesprogram.

Ved betaling af registrer dit konto- eller registreringsnumre jf. regnskabsloven.

Vi har implementeret adgangsstyring i vores systemer og at det kun er medarbejdere med et arbejdsbetinget behov, der har adgang til personoplysninger. Vi sørger løbende for at uddanne vores medarbejdere og har udarbejdet og implementeret en lang række politikker og procedurer for at sikre, at behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med de principper, der følger af persondataretten. Der foretages logning ved anvendelse af teknisk udstyr.

Sikkerhedsforanstaltningerne gennemgås løbende og revideres i overensstemmelse med den teknologiske udvikling. Coachcenter Syds medarbejdere er underlagt tavshedspligt, hvorfor du kan være sikker på, at dine oplysninger behandles fortroligt.

5 Retsgrundlag

Coachcenter Syd behandler dine personoplysninger på baggrund af det samtykke, du giver mig til indsamling og videre- behandling af oplysningerne. Behandling af personoplysninger på baggrund af samtykke er reguleret i persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 1 og i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Personfølsomme oplysninger er omfattet af bestemmelserne i lovens §§7 og 8.

6 Videregivelse af oplysninger

Coachcenter Syd videregiver kun dine personoplysninger til offentlige myndigheder i det omfang vi er forpligtet hertil ifølge lovgivningen.

7 Opbevaring

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor. Personoplysninger, som ikke længere er nødvendige i forhold til de oplyste formål, vil blive slettet, makuleret eller anonymiseret senest efter et år.

8 Adgang til dine personoplysninger

Du kan til enhver tid bede om at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, og med hvilket formål og du har ret til at modtage en kopi af disse oplysninger.

Du kan bede om, at vi retter eller opdaterer oplysningerne, eller anmode om at vi transmitterer dine personoplysninger til dig eller til en anden dataansvarlig, hvis dette er teknisk muligt.

Du kan også altid anmode om, at vi sletter personoplysninger, som vi opbevarer om dig eller anmode om, at vi kun i et nærmere begrænset omfang behandler de allerede indsamlede personoplysninger.

Hvis du gerne vil gøre brug af ovennævnte rettigheder, eller hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, bedes du kontakte os på fp@coachcentersyd.dk.

9 Tilbagetrækning af samtykke

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til vores behandling af dine personoplysninger tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil dette dog ikke berøre lovligheden af den behandling, der er foretaget inden tilbagetrækningen af samtykket.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os på fp@coachcentersyd.dk.

10 Klageret

Som kunde har du klageret. Klager over Coachcenter Syd behandling af oplysninger skal rettes til Datatilsynet. Datatilsynets kontaktoplysninger findes ved, at følge dette link:

https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/.

Hvis du mener, at Coachcenter Syds behandling af dine personoplysninger ikke er lovlig, håber jeg, at du vil kontakte mig først, således vi kan drøfte sagen og forhåbentlig finde en løsning.

11 Vores ret til at foretage ændringer i denne persondatapolitik

Jeg forbeholder mig ensidigt retten til at opdatere, omforme og ændre denne persondatapolitik.

12. kontaktoplysninger

Coachcenter Syd
Havnegade 29, 3.sal
5000 Odense C
Telefon: 21157508
Email: fp@coachcentersyd.dk


 

 

 

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google statistik
     

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services via website.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet eksempel klikker på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: fp@coachcentersyd.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Coachcenter Syd
Havnegade 29,3.sal
5000 Odense C
Telefon: 21157508
Email: fp@coachcentersyd.dk

Top